Hei yritys, lähde mukaan muuttamaan työelämää!

Aikuisten Liikuntatunti mahdollistaa liikkumisen työajalla. 

Hyvinvointitekoa voi toteuttaa monin eri tavoin – sinä päätät, mikä tapa sopii organisaatiollesi parhaiten! Liikuttaa voi kerran, pari viikossa tai vaikka joka päivä. 

Miten olisi yhteinen venyttelyhetki tai kuntosalitreeni, hölkkälenkki porukalla, työmatkafillarointia tai kävelypalaveri? Entä jos kokeilisitkin uusia urheilulajeja? Tapoja on loputtomasti – olennaista on liikkua hyvällä fiiliksellä. 

Suomen toimintakyky voidaan palauttaa, jos yritykset kantavat oman vastuunsa. Ostamalla Aikuisten Liikuntatunti -sertifikaatin voit näyttää muillekin, että yrityksessänne tehdään tekoja paremman hyvinvoinnin puolesta. Saat Aikuisten Liikuntatunti -kummiyrityssertifikaatin yrityksesi käyttöön. Sertifikaatin hinta on 250 € + alv/vuosi, kaikki varat ohjataan kampanjan kehittämiseen ja markkinointiin.

Kummiyritykset voivat hyödyntää sertifikaattia esimerkiksi verkkosivuillaan, sosiaalisen median eri kanavissa sekä kaikessa viestinnässä ja markkinoinnissa. Sertifikaatilla olette virallisesti kampanjan kummiyritys.

Kummiyrityksenä voit viestiä ylpeydellä muille, että yrityksesi on mukana liikuttamassa ja muuttamassa työelämää!

Totta kai lähden kummi­yritykseksi!

Kiitos kun liikutat

Tutustu tarinaan »