“Liikkumisen mahdollistaminen on meille äärettömän tärkeää”

Tapahtumajärjestäjä Viihdyn riveissä työskentelee sporttista porukkaa. Toimitusjohtaja Rami Jarkko uskoo Aikuisten Liikuntatunnin lisäävän liikuntaa entisestään.

Turkulaislähtöinen Viihdy on laadukkaiden ja spesiaalien yritystapahtumien mestari. Kaikki Viihdyn tapahtumat ovat huolella suunniteltuja, tyylikkäitä ja täysin tilauksen mukaan toteutettuja.

“Kaikki tekijämme ja esiintyjämme ovat oman alansa todellisia ammattilaisia. Tämä takaa sen, että tilaaja saa aina priimaa oli kyse sitten suunnittelusta, showsta tai vaikka lavan rakentamisesta”, Viihdyn toimitusjohtaja Rami Jarkko kertoo.

Viihdy intoutui lähtemään mukaan Aikuisten Liikuntatunti -hankkeeseen, sillä liikunta on tapahtumatalon porukalle tärkeä arvo.

“Meillä on tosi sporttista väkeä duunissa. Liikkumisen lisääminen on oikeasti tärkeä aihe ja Aikuisten Liikuntatunti tuo hommaan konkretiaa. Se on määrätyllä tavalla arvolupaus”, Jarkko sanoo.

Viihdy on ollut alkutaipaleeltaan saakka työnantaja, joka kannustaa liikkumiseen.

“Meidän jengillä on aina ollut lupa liikkua myös töissä, joten Aikuisten Liikuntatunnin idea sopii meille tosi hyvin. Tykkään siitä, että ihmiset ovat kunnossa, koska uskon vahvasti, että liikkuminen jeesaa esimerkiksi toimistotyön suorittamista”, Rami Jarkko jatkaa.

Jarkko näkee Aikuisten Liikuntatunnin tehon siinä, että liikuntaan annetaan mahdollisuus nimenomaan työajalla.

“Sen mahdollistaminen on äärettömän tärkeää. Uskon, että kynnys lähteä liikkumaan madaltuu.”

 

Rami Jarkko nauttii liikunnasta myös itse valtavasti. Liikuntatunteja kertyy useita viikossa. Viihdyn duuniporukan kesken tyylilajeina ovat muun muassa kuntosalitreenit ja jääkiekko.

“Hikihommien lisäksi liikunta on myös loistavaa aivojen nollaamista. Kukin voi liikkua tavallaan, on muitakin vaihtoehtoja kuin ne perinteiset liikuntalajit. Tärkeintä on kuitenkin se, että liikkuminen on hauskaa. Silloin treenin aloittaminen on paljon helpompaa. Itse tykkään kaikesta, missä voi voittaa”, Jarkko sanoo ja nauraa.

Hän uskoo, että Aikuisten Liikuntatunnilla on aito mahdollisuus muuttaa työelämää.

“Miksi ei muuttaisi? Tästä kampanjasta on varmasti hyötyä. Uskon, että myös meidän porukkamme työajalla liikkuminen tulee selvästi lisääntymään tämän kampanjan ansiosta.”